τηλέφωνο παραγγελιών
210 6109876
Gigaset A220A Ασύρματο τηλέφωνο  με Αυτόματο τηλεφωνητή Μαύρο

Gigaset A220A Ασύρματο τηλέφωνο με Αυτόματο τηλεφωνητή Μαύρο

 
34.99 
4250366827360
A220A
Σε Απόθεμα
+
Gigaset A220A Ασύρματο τηλέφωνο  με Αυτόματο τηλεφωνητή Μαύρο
  • Μεγάλοι χρόνοι ομιλίας/αναμονής, έως 18/200 ώρες
  • Τηλεφωνικός κατάλογος για έως 80 καταχωρήσεις
  • Ανοικτή συνομιλία με φωτιζόμενο πλήκτρο
  • Λίστα κλήσεων 25 αριθμών

 

Το ασύρματο τηλέφωνο με ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεφωνητή και ανοικτή συνομιλία, που προσφέρει λύση στην επικοινωνία σας.

Απολαύστε την ευχρηστία ενός ασύρματου τηλεφώνου που προσφέρει λύσεις στις βασικές ανάγκες σας και επιπλέον περιλαμβάνει ψηφιακό τηλεφωνητή και ανοικτή συνομιλία. Με χρόνο ηχογράφησης μηνυμάτων διάρκειας 25 λεπτών, επιτρέπει σε πολλούς καλούντες να σας αφήσουν το μήνυμα τους. Ενώ η ενεργοποίηση της λειτουργίας ανοικτής συνομιλίας με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η λειτουργία plug&play σας επιτρέπει την άμεση χρήση της συσκευής, καθώς το ακουστικό είναι δηλωμένο στο σταθμό βάσης από το εργοστάσιο . Χάρη στην Λειτουργία ECO+ το Gigaset A220A προσφέρει μηδενική ακτινοβολία και είναι φιλικό προς το περιβάλλον .

Πρακτικός ψηφιακός τηλεφωνητής
Το Gigaset A220A περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεφωνητή, με δυνατότητα ηχογράφησης μηνυμάτων διάρκειας 25 λεπτών. Ο χειρισμός του τηλεφωνητή μπορεί να γίνει από το ασύρματο ακουστικό, αλλά και απομακρυσμένα με χρήση τόνων DTMF από κινητό τηλέφωνο ή άλλο σταθερό τηλέφωνο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο ηχογραφημένο μήνυμα χαιρετισμού ή να ηχογραφήσετε ένα δικό σας μήνυμα.

Όμορφη σχεδίαση
Το να καλέσετε κάποιον με το Α220Α είναι μία απόλαυση. Με το εύχρηστο πληκτρολόγιο και την φωτιζόμενη οθόνη γραφικών του, η τηλεφωνία γίνετε πολύ απλή. Η λειτουργία plug&play, σας δίνει την δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου μόλις το βγάλετε από το κουτί του, καθώς το ασύρματο ακουστικό είναι δηλωμένο στο σταθμό βάσης από το εργοστάσιο. Επίσης χάρη στους μεγάλους χρόνους ομιλίας και αναμονής (18/200 ώρες) μπορείτε απολαμβάνετε τις συνομιλίες σας στο τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται διακοπή για φόρτιση της συσκευής.

Αποθήκευση πληροφοριών
Κρατείστε όλες τις σημαντικές επαφές σας, εύκολα στο τηλεφωνικό κατάλογο 80 θέσεων της συσκευής σας. Επίσης στο ασύρματο ακουστικό του Gigaset A220A αποθηκεύονται οι 25 εισερχόμενες και αναπάντητες κλήσεις, με πληροφορίες ημερομηνίας και ώρας. Μία δεύτερη λίστα κλήσεων σας επιτρέπει την γρήγορη επανάκληση των τελευταίων 10 εξερχόμενων κλήσεων.

Πρακτικές πληροφορίες
Το Gigaset A220Α είναι μία αξιόπιστη συσκευή χρήσιμη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η αναγνώριση κλήσεων2, σας ενημερώνει για το ποιος σας καλεί, ενώ μετά το τέλος της κλήσης μπορείτε να δείτε τη διάρκεια που είχε αυτή. Στο Α220 μπορείτε να βρείτε επίσης πληροφορίες για την ημερομηνία και ώρα των κλήσεων αλλά και ένα πολύ χρήσιμο ξυπνητήρι.

ECO DECT: Εξοικονόμηση ρεύματος και μηδενική ακτινοβολία1ECO DECT
Το τροφοδοτικό εξοικονόμησης ενέργειας του Gigaset Α220Α, καταναλώνει λιγότερο ρεύμα3, έτσι με τη χρήση του βοηθάτε το περιβάλλον αλλά και την τσέπη σας. Όπως όλα τα ασύρματα τηλέφωνα της Gigaset, η ακτινοβολία του σήματος μεταβάλλεται αυτόματα ανάλογα με την απόσταση του ασύρματου ακουστικού με την βάση. Επιπλέον ενεργοποιώντας την Λειτουργία ECO+, η ακτινοβολία μηδενίζεται4 όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής. 

Gigaset A220Α: το αξιόπιστο ασύρματο τηλέφωνο με μεγάλους χρόνους ομιλίας, αναμονής, μηδενική ακτινοβολία σε κατάσταση αναμονής και ανοικτή συνομιλία

1 H εκπομπή σήματος DECT απενεργοποιείται όταν το ακουστικό είναι σε κατάσταση αναμονής – εφόσον όλα τα δηλωμένα στο σταθμό βάσης ασύρματα ακουστικά υποστηρίζουν τη Λειτουργία ECO+.
2 Εξαρτάται από την χώρα, τον πάροχο και το δίκτυο
Σε σύγκριση με τα συμβατά μας ασύρματα τηλέφωνα
4 Η εκπομπή σήματος DECT απενεργοποιείται για όλα τα ασύρματα ακουστικά που είναι δηλωμένα στο σταθμό βάσης- εφόσον υποστηρίζουν όλα τη Λειτουργία ECO+.

Κατηγορία:
Τηλέφωνα
Επικοινωνία:
Ασύρματη
Tοποθέτηση:
Επιτραπέζια

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής:
Gigaset
Μονάδα Μέτρησης:
τεμ
Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.